Intake gesprek

Na de aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail, zodra wij een ruimte beschikbaar hebben die aan uw criteria voldoet, nodigen wij u uit bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek en een bezichtiging.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Maatwerk bij het vinden van een geschikte ruimte.
  • Snelle en deskundige dienstverlening.
  • 24/7 technische dienst.
  • Hulp bij herhuisvesting in geval van opzegging.
  • Korte opzegtermijn
  • Lage maandelijkse vergoeding

foto nicoVia Nationaal Leegstandbeheer zijn we in een heel leuk pand op de Javastraat terecht gekomen waar we al ruim een jaar in zitten. De voorzieningen in het pand waren gelijk goed geregeld en we zitten voor een bescheiden bedrag op een uitmuntende plek. Als startende ondernemer is het fijn dat je in het begin je niet al te druk hoeft te maken over dure huurcontracten en flexibiliteit is heel belangrijk. Mochten we ooit uit ons jasje groeien dan weten we zeker dat NLB voor ons een nieuwe plek heeft. De ervaringen zijn tot op dit moment alleen maar positief!"

“Met Wireless Den haag zijn we druk bezig om de hele stad van een gratis WiFi netwerk te voorzien. WiFi neemt een steeds belangrijkere rol in in het straatbeeld de komende jaren, en op die trend spelen we in.

We werken samen met de gemeente, winkeliersverenigingen en ondernemers in de stad om ons netwerk overal waar het relevant is uit te rollen. Voorbeelden van plekken waar we ons netwerk al hebben uitgerold zijn: de Haagse Markt, het Zuiderpark, het Prins Hendrikplein, de Javastraat, het Hobbemaplein en de Denneweg.

Inloggen op het netwerk is voor gebruikers altijd gratis. Winkeliers en cafe eigenaren bieden deze dienst als extra service aan hun bezoekers aan en kunnen met hun bezoekers in contact treden middels advertenties en het plaatsen van acties en nieuws. 
 
Nico Dammers - Wireless Den Haag